Blog

Így győzd le a fájdalmad gyógyszer nélkül!

2021.12.07 15:00
Így győzd le a fájdalmad gyógyszer nélkül!

Fájdalom és fájdalom között hatalmas különbség lehet, ezt már sajnos minden ember megtapasztalta. Másként fáj a fogunk az egyik héten, másként a másikon, ismét egy újabb fájdalom jelentkezik akkor, ha rossz ízűen eszünk valamit, és más, ha valami gyökeres problémával van dolgunk.

Természetesen a fent említettek csak a fogakra kisugárzó fájdalmakat taglalja szűken, de mint említettem, tapasztalataink alapján elég színes palettán mozog maga a fájdalom.

Sokan megoldják a kisebb, épphogy csak zavaró bizsergést egy fájdalomcsillapítóval. nem számolnak azzal, hogy ez a kis bogyó akár hetekre nyomot hagy a vérben, hosszú távon nem feltétlen tesz jót az egészségnek. Vannak esetek persze, amikor muszáj gyógyszerhez nyúlnunk, annyira elviselhetetlen a fájdalom, de sokszor nem kalkulálunk az alternatív lehetőségekről.

Nyilván a gyógyszergyártó cégeknek nem érdekük, hogy felvilágosítsák az embereket arról, hogy egy megfelelően kiválasztott gyógyteás főzet is képes megszűntetni a gondokat, hiszen akkor a profit nem hozzájuk vándorolna. Pedig nagyon is érdemes megismerni ezeket a természetes alternatívákat, hiszen a saját egészségünk a tét.

Az Alternatív gyógymódok kézikönyve – Fájdalomcsillapítás pontosan ezeket a megoldásokat taglalja számunkra, és az a célja, hogy igenis népszerűsítse a különböző megoldási opciókat. Legyen szó torok-vagy fejfájásról, biztos vagyok benne, hogy a könyv segítségével ilyen téren nem létezik lehetetlen!