Blog

Pauline Wills: Csakra Kézikönyv - Hozza egyensúlyba teste éltető energiáit!

2021.09.24 14:26
Pauline Wills: Csakra Kézikönyv - Hozza egyensúlyba teste éltető energiáit!

Mik azok a csakrák? Hogyan képzeljük el őket? Számtalan kérdés felmerül ezen megfoghatatlan téma kapcsán, melyre egy emberként keresik a válaszokat mindazok, akik kicsit is érdeklődnek a spiritualitás iránt. 

A könyv által érthető, laikusok számára is egyértelmű nyelvezet során kerülhetünk közelebb ahhoz, hogy egy olyan belső utazásra induljunk, mely segítségével jobban megismerhetjük önmagunkat, ezáltal jobbá tehetjük földi létünket is.

Aki nagy szavakat, kirívó szakmaiságot és érthetetlen mondatokat remél ettől a könyvtől, az rossz úton jár, hiszen ezt a kézikönyvet éppen azért jó olvasni, mert nem bonyolítja túl a dolgokat. Az érthető nyelvezete miatt elengedett, könnyed lélekkel olvashatja bárki, aki kicsit is érdeklődik a spiritualitás iránt.  A könyv segítségével rálátást kaphatunk saját lelkünk állapotára, mely a fizikai valónkban is megnyilvánulhat. Félreértés ne essék, senki se a gyógyulást várja az olvasmánytól, hiszen mindez egyfajta útmutatóként szolgál. Az általa megszerzett tudás birtokában viszont könnyedén szabadulhatunk meg fizikai, illetve lelki problémáinktól is.

A csakrák, tekintve, hogy tesünk energiaközpontjai, hatással vannak a fizikai és szellemi létünkre is. Egyfajta csomópontként funkcionálnak, melyben összegyűlnek és rendeződnek a test belső energiái. A hét csakra közti egyensúlyra szükség van, hiszen ezek teremtik meg számunkra a harmóniát, általuk leszünk erősek, lelkesek, életdúsak. Néha viszont előfordulhat, hogy ez a harmónia megbomlik és úgy érezzük, fáradtak vagyunk, hiszen az energiaáramlás akadályba ütközik.

Ismerd meg tested belső erejét, mozgatórugóját, hogy általa még jobban megismerhesd önmagad! Ha segítségre van szükséged, ITT megtalálod a könyvet.