"Just One Tour" Egyéni Túra a Lovasok.hu-val, Félnapos forgatási nappal, 2-3 fős stábbal

"Just One Tour" Egyéni Túra a Lovasok.hu-val, Félnapos forgatási nappal, 2-3 fős stábbal
125 095 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 251 Ft

Szakmai Magazinműsorunk 2020 Őszén indúlt első forgatási szezonjára, amely kapcsán a lovardákat, lovasboltokat, Lótenyésztőket, Méneseket, Ló- és lovasoktatókat, Lovas embereket, lovas rendezvényeket, és közösségi helyszíneket mutattunk be élő közvetítések formájában, illetve mutatjuk be a téli időszakban levetítésre kerülő epizódokban, és egyébb megjelenési formákban (előzetesekben, youtube reklámokban, stb...)!


Lovasszakmai Magazinműsoraink epizódjai a jövőben több csatornán is elérhetőek lesznek! Bővebb információk a már megjelent és bemutatott epizódokról illetve a várható megjelenésekről a Lovasok.hu/turak oldalon érhetőek el!


Következő forgatási időszak: 2021 - Tavasz és Nyár!
Az első helyszínek bejárása 2021 februárjától indulnak, az időjárás függvényében!

 

Termékleírás:


Egyéni Túrák a Lovasok.hu-val, félnapos forgatási nappal!
Élő Facebook bejelentkezésekkel!


A Lovasok.hu Csapata a "Horse stable" túrák, az "Equestrian shop" túrák, a "Horse Breeders" túrák, "Horse trainer" túrák, és a "Horseman" túrák Nemzetközi Megjelenési Standardakon alapuló szakmai felépítését követve lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy bemutassák lovas létesítményeiket, szolgáltatásaikat, Lovas szakmai szerepvállalásukat, Lovardájukat, Lovaikat, Lovas rendezvényeiket!

A Termék tartalmaz 1 db epizód (kisfilm) elkészítését, és a hozzá kapcsolódó 3-4 db fél perces előzetesek elkészítését.

Tartalomtól függően, a fel napos forgatási naphoz plusz epizódók megvágása, és az ahhoz kapcsolódó előzetesek elkészítése opcionálisan választható!

Részletek

Jelentkezés egyéni túrához kapcsolódó helyszíni bejárásra:

Adatok
Cikkszám
TLEGYENIFELNAPOS
Kiegészítő termékek