Facebook megjelenés

Facebook megjelenés
37 846 Ft
A vásárlás után járó pontok: 378 Ft
A Lovasok.hu Facebook posztjainak hatékonysága elsősorban a lószerető Követőinknek köszönhető, akik posztjainkat a legtöbb esetben nem csak kedveléssel, de hozzászólással és megosztással is díjazzák. Ez azon túl, hogy óriási elérést ad posztjainknak, őszinte örömmel tölt el bennünket nap mint nap.

Tudni kell, hogy a pozitív interakció a Facebook algoritmusát tekintetbe véve is a legfontosabb – azok a posztok jutnak el a legtöbb emberhez, amelyek reakciót váltanak ki az Olvasókból.

Másfelől köszönhető a Lovasok.hu Facebook oldalának sok-sok éve fennálló működésének és 110000 számú követői táborának, amely önmagában, különböző hirdetések nélkül is kiváló eredményeket mutat.

A Lovasok.hu-nál folyamatosan naprakészen tartjuk tudásunkat, ismerjük és változatosan használjuk azokat marketing fogásokat, megoldásokat, amellyel garantálni tudjuk, hogy üzeneteink széles körben eljussanak a célközönségnek!
Részletek
Milyen eredmények érhetőek el a Lovasok.hu Facebook oldalán?

Posztjaink átlagosan 10-20.000 organikus elérést mutatnak, a legjobb tartalmaink 40-60.000 organikus elérést produkálnak!
Adatok
Cikkszám
FACEBOOK
Kiegészítő termékek