Eladó ló hirdetés - prémium csomag

Eladó ló hirdetés - prémium csomag
Időtartam
12 573 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft

Mi tartozik prémium csomagunkba?

20 darab hirdetés, automatikus frissítés, videó megjelenítés, megjelenés külföldi oldalakon, hirdetések alatti ajánlósávokban! 

+ 2 “kiemelt zöld” hirdetés,

+ 2 “prémium narancs” hirdetés,

+ tenyésztő, kereskedő megnevezése, logó, webcím megjelenítése.

MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE! >

A Lovasok.hu piacvezetőként szerepel a lovas témájú oldalak között – látogatottsága több hosszal maga mögött hagyja versenytársait.

- Nincs még egy felület, amelyen kizárólag ló eladásra vonatkozó hirdetéseket találsz ekkora mennyiségben.
- Hirdetőinknek lehetőséget nyújtunk, hogy igényesen, a ló minden tulajdonságát több oldalról, részletesen be tudd mutatni. Sok hirdetést kínáló portál ódzkodik videós hirdetések megjelenítésétől, tartva attól, hogy a felület betöltése a Látogatók számára lelassul, ez pedig a látogatói élményt nagymértékben csökkenti. A Lovasok.hu megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a videók elhelyezésének lehetőségét megtartva, a felületek betöltésének sebessége se csökkenjen.
- Jól tudjuk ugyanis, hogy hiába a rengeteg éles, jó minőségű kép – online felületen keresztül igazán csak akkor tud a potenciális vásárló megbizonyosodni a ló külleméről, tulajdonságairól ha megtekintheti a mozgását is.
- Mi itt a Lovasok.hu-nál a felület kialakításánál nem csak az általános hirdetési portálok követelményeinek akartunk megfelelni. Mivel mi magunk is ló szeretők, ló tulajdonosok vagyunk, így a hirdetési szűrőket, az egyes adatlapok minden elemét, apró részletét lovas szemmel alakítottuk ki, hogy az a legpraktikusabb, legkönnyebb, leggyorsabb keresést és hirdetés kezelést biztosítsa!

Részletek
Azon túl, hogy egyszerre akár 20 lovat is meghirdethetsz, lehetőséget nyújtunk a legfontosabb hirdetése(i)det figyelemfelkeltőbb stílusba helyezni. Hirdetésed olyan keretet kap, amely gyakorlatilag vonzza a Látogatók szemét, amikor a Lovasok.hu felületére érkeznek, ezzel akár megsokszorozva a ló adatlapjának megtekintésének számát.
Ráadásul prémium előfizetőinknek hirdetéseinek előresorolását automatikussá tettük számukra.
Adatok
Cikkszám
ELADOLOPREMIUM
Kiegészítő termékek